26 augustus 2016 In de media

Rashica vol ongeloof: “Utrecht had één kans”

Milot Rashica zag zijn spetterende optreden tegen FC Utrecht (1-1) maar half beloond worden.
De Kosovaarse rechtsbuiten was de grote uitblinker bij Vitesse, maar kon na de 1-1 remise amper geloven dat zijn ploeg niet had gewonnen. ,,Wij verdienden het absoluut om te winnen", vond Rashica. ,,Zij hebben volgens mij letterlijk één kans gehad en die ging erin. Ik denk dat wij vooral in de eerste helft hebben nagelaten om twee of drie doelpunten meer te maken."

Ook in het eerste thuisduel van het seizoen, tegen ADO Den Haag (1-2), verspeelde Vitesse een voorsprong. Het puntverlies in Gelredome tegen FC Utrecht staat niet op zich, weet Rashica. ,,Het overkomt ons inderdaad vaker. We werken hard maar kennelijk moeten we in de slotfases nog harder werken om de punten in eigen huis te houden. Dit is opnieuw onnodig."

Rashica heeft wel een mooi avontuur voor de boeg om het onnodige puntverlies tegen FC Utrecht mee weg te spoelen. Tijdens de interlandweek komt de rechtsbuiten van Vitesse voor het eerst uit voor zijn vaderland Kosovo. Lees morgen in De Gelderlander waarom Rashica van voetbalnationaliteit heeft gewisseld.
 

ED / Foto’s SV

Hoofdsponsor: