5 maart 2018 In de media

Rashica, Nakamba, Linssen en Serero te gast in het supportershome

In Supportershome Monnikenhuize was de sfeer na afloop van de zege tegen Ajax opperbest. Niet alleen wisten veel supporters de weg naar het home te vinden. Eerst bezochten Milot Rashica en Marvelous Nakamba voor de laatste maal de supporters. Vervolgens kwamen goaltjesdief Brian Linssen en Thulani Serero op bezoek.
De afscheidnemende Rashica en Nakamba kregen als dank voor hun verdiensten voor Vitesse uit handen van SV-voorzitter Paul Koster een mooi aandenken. Voor beide mannen geldt dat zij momenteel met een ander perspectief op het veld staan: Rashica strijdt tegen degradatie, Nakamba speelt om het kampioenschap.

Vervolgens was het de beurt aan man of the match Brian Linssen. De aanvaller legde uit waarom het wel tegen Ajax en Feyenoord kan, maar het tegen kleinere club lastiger is. Met zijn recente productie stelt Linssen zich langzaamaan kandidaat voor de topscorersplek van de Eredivisie. Wie had dat gedacht… 'Ik wel' aldus Linssen met een knipoog. 

Vitesse-supporter Erwin werd de winnaar van het Vitesseshirt deze middag. Hij doneerde het shirt direct aan zijn dochter. Veel supporters wisten vervolgens de weg weer te vinden voor een foto- of handtekeningenmoment.

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: