17 april 2016 In de media

Rashica: ‘Eerst Vitesse, daarna pas Nationale elftal’

Alweer een gelijkspel, maar met name de tweede helft tegen Heracles Almelo kon Milot Rashica zich uitleven.
Met een goal en flink wat acties liet de jonge dribbelaar zich zien en werd hij uitverkozen tot man van de wedstrijd. Na afloop was hij dan ook samen met Marvelous Nakamba te gast in het supportershome. 
 
Rashica schudt zijn schroom om het Engels te praten steeds meer van zich af. Ook op dat vlak ontwikkelt hij zich. "Vandaag is het teleurstellend dat het weer niet gelukt is een wedstrijd te winnen. We hebben wel aangevallen en gestreden. Mijn goal daarbij was mooi. Niet heel moeilijk, maar je moet toch de rust bewaren om te scoren."
 

Voor Rashica was er recent een memorabel moment in zijn prille voetballoopbaan: hij maakte zijn debuut in het nationale elftal van  Albanië. De rechtsbuiten wil echter nog niet naar de EK vooruitkijken: "Eerst moeten we met Vitesse er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen. Daarna is het pas tijd om aan het nationale elftal te denken."
 
Naast Rashica was dus ook Marvelous Nakamba te gast. Hij was tevreden over het veldspel van Vitesse, maar: "dat we niet hebben gewonnen is een teleurstelling. Hoe we de goal tegen krijgen dat is ook pech. Eerst krijg ik een onterechte gele kaart en vlak daarna komt de bal tegen de arm van Sheran (Yeini; red.) We hebben er alles aan gedaan en we moeten dinsdag tegen PSV dezelfde spirit tonen voor een goed resultaat. We hebben nog een paar finales te gaan."
 

 
Wat restte in het supportershome was de traditionele verloting van het shirt met de handtekening van Man of the Match. Voor man van de wedstrijd Milot Rashica zelf waren er de bloemen, die vlotjes aan zijn meegekomen verloofde werden overhandigd.
 


Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: