28 februari 2023 In de media

Reactie op uitspraak kort geding

SV Vitesse heeft vandaag met teleurstelling kennis genomen van het voorlopige vonnis in het kort geding wat de club heeft aangespannen om zich, in afwachting van de lopende bodemprocedure, te verzekeren van het gebruik van GelreDome komend seizoen.

Wij zijn ons zeer bewust van de zorgen en onrust die dit veroorzaakt onder ons als Vitesse-supporters. We staan in nauw en goed contact met de club en hebben onze zorgen ook vandaag geuit. Tegelijkertijd roepen wij alle supporters ook op om de rust te bewaren. Geruchten die de ronde doen over mogelijke puntenaftrek of dergelijke straffen in het lopende seizoen zijn ongegrond en de resterende thuiswedstrijden dit seizoen worden gewoon in GelreDome gespeeld. De inzet is het verkrijgen van een licentie voor komend seizoen en de club heeft ons verzekerd dat ondanks de tegenstrijdige berichtgeving in de media in de afgelopen week er wel degelijk samengewerkt wordt aan een oplossing en het continueren van het voetballen in onze geel-zwarte Dome.

Wij als SV blijven ons inspannen om waar mogelijk bij te dragen aan een oplossing. Te beginnen met onze onverminderde support voor de club en onze jongens. Wij roepen alle supporters om hetzelfde te doen en als een geel-zwart blok achter onze club te staan!

Bestuur SV Vitesse

Bron: Bestuur Supportersvereniging Vitesse / Foto's: Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: