18 april 2018 In de media

Recordhouder Kashia: Slutsky bij Vitesse wordt interessant

Vitesse-aanvoerder Guram Kashia zag de ogen van de toekomstige trainer Leonid Slutsky op zich gericht tegen AZ.
"Dit was niet mijn beste wedstrijd die ik hem heb laten zien. Ik heb hem nog niet gesproken, dat zal snel gaan gebeuren. Van mijn ploeggenoten bij de nationale ploeg die in Rusland spelen, hoor ik goede verhalen over hem. Hij heeft in Rusland alles gewonnen en het is niet makkelijk om daar prijzen te pakken. Het wordt heel interessant en het is ook goed voor deze competitie. Hij brengt iets nieuws. De Nederlandse trainers rouleren de hele tijd, dit is een nieuwe ervaring met een internationaal ervaren trainer."

Kashia baalde van de nederlaag tegen AZ. "Voor jou was het misschien een leuke wedstrijd, maar voor mij helemaal niet. Wij geven grote ruimtes weg aan de tegenstander en maakten het ons zo heel moeilijk. AZ is dit seizoen echt top drie, dat verdienen ze ook. Vandaag hadden we toch meer kunnen halen, maar de eerste vijftien minuten waren we slordig en gaven we het weg."

De aanvoerder speelde zijn 243e wedstrijd in de eredivisie en is daarmee nu recordhouder bij Vitesse. "Daar ben ik echt heel erg trots op. In deze acht jaar heb ik bijna 99 procent van de wedstrijden gespeeld. Winnen of verliezen, ik stond er altijd. Ik kan mezelf altijd weer motiveren. Dat is niet makkelijk, maar dat is mij gelukt. Ik blijf mezelf drijven om het beste te geven."

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: