10 juni 2016 In de media

Redacteuren Zwart op Geel gezocht

Wil jij Guram Kashia of Eloy Room interviewen ?
Zes keer per jaar valt het supportersmagazine Zwart op Geel bij de leden van de Supportersvereniging Vitesse op de mat. De redactie maakt – op vrijwillige basis – achtergrondverhalen bij actuele gebeurtenissen en zet supporters, spelers, medewerkers en vrijwilligers in de spotlights.

Het team bestaat volledig uit vrijwiligers, met ruime bladenmakers- en journalistieke ervaring. Na de redactievergadering zwermen zij uit over het land en komen met tekst, interviews en foto's terug.

Wil jij ons team aanvullen ?
Ben jij fan van Vitesse en wil je spelers interviewen ? Wil jij met een scherpe, enthousiaste en journalistieke pen op onderzoek uitgaan naar gebeurtenissen bij onze club ? Wil jij ons grootste talent aan de tand voelen over zijn ambities of een mooi verhaal maken over de vele vrijwilligers die samen de supportersvereniging vormgeven ? Of borrel je van de ideeën die schreeuwen om te worden uitgewerkt in een artikel ?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste redacteuren met een vlotte pen.

Enthousiast ?
Mail een korte motivatie naar supportersvereniging@vitesse.org

P.S. als redacteur is lidmaatschap van de SV verplicht (15 euro per jaar).

Overige vacatures supportersvereniging

DJ/Muziek
Wij hebben een muziekinstallatie met voorgeprogrammeerde muzieklijsten, maar vinden het ook leuk om een DJ te hebben die verzoekjes kan honoreren en op de momenten dat het nodig is (Man of the Match) passende muziek kan verzorgen. Dus als je denkt dat vind ik leuk en een goede sfeer wil creëren voor de supporters; geef je dan op!
 
Bijzonderheden
Tijdens de wedstrijd gaat het supportershome dicht, ook voor onze vrijwilligers. Wij gaan ervan uit dat een vrijwilliger van het supportershome een eigen seizoenkaart of een toegangskaart heeft voor de wedstrijd. Het kan voorkomen dat je enkele minuten van het begin en/of het einde mist van de wedstrijd i.v.m. werkzaamheden in het home. Maar als we genoeg medewerkers hebben, komt dit niet structureel voor.

Video reporter
Tijdens trainingen van het 1e elftal en wedstrijden van Jong Vitesse breng je verslag uit voor de supporters die niet de mogelijkheid hebben om hierbij aanwezig te zijn. Op deze manier krijgen kunnen zij achteraf alsnog een sfeerimpressie krijgen. Mocht je ook video editor ervaring hebben is dat helemaal mooi meegenomen.
 
Activiteitencommissie teamleden
Samen met je collega vrijwilligers organiseer je op projectbasis activiteiten voor mede Vitesse-supporters. Je wordt ingezet op die activiteit die je leuk vindt en bij je past. Van voetbalacademie rondleiding, Vitesse-quiz tot zaalvoetbaltoernooi, dit en veel meer organiseren we allemaal voor de Vitesse-supporters. Zoek je een leuke, gezellige groep mensen om samen leuke dingen mee te organiseren? Geef je dan nu op!
 
Interesse of meer weten?
Stuur een e-mail naar supportersvereniging@vitesse.org
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: