11 december 2012 In de media

Reinold Wiedemeijer fluit Vitesse vs RKC Waalwijk

Reinold Wiedemeijer is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. In GelreDome wordt Wiedemeijer geassisteerd door Edwin de Vree en Terry Hoekstra.
Het duel Vitesse vs RKC Waalwijk begint zondag 15 december om 14.30 uur. Er geldt voor deze wedstrijd een vrije verkoop.

Wiedemeijer floot in totaal 19 wedstrijden van de Arnhemmers. Vitesse vs RKC Waalwijk is het eerste duel dit seizoen. Vorig seizoen floot hij drie wedstrijden. De met 0-1 gewonnen uitwedstrijd tegen NEC stond ook onder zijn leiding. Wiedemeijer was in GelreDome scheidsrechter bij Vitesse vs Heracles Almelo (2-0).

Vrije verkoop
Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen voor deze wedstrijd. Kaarten kunnen tot en met zaterdag worden gekocht in MijnVitesse, online via Vitesse.nl/online (tot 23.59 uur) en bij Ticketbox/Primera. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s bij GelreDome om 12.30 uur geopend. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17 euro.

Tom van Sichem scheidsrechter tijdens bekerduel
De KNVB heeft ook de scheidsrechters voor de achtste finales van het KNVB bekertoernooi bekend gemaakt. Tom van Sichem fluit in GelreDome Vitesse vs ADO’20. Ook hiervoor geldt een vrije verkoop. Voor het duel tegen ADO’20 zijn, net als tegen Staphorst, alleen de Oost- en Theo Bos-tribune geopend. Kaarten zijn te koop in MijnVitesse, online via Vitesse.nl/online en bij Ticketbox/Primera. Kaarten kosten 7,50 euro. Op de wedstrijddag zijn kaarten verkrijgbaar voor 10 euro.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: