10 mei 2021 In de media

Reserves eerste elftal Vitesse spelen gelijk tegen FC Volendam 3-3

Met de reserves van het eerste elftal, aangevuld met jeugdspelers, namen Vitesse en FC Volendam het zondag in een oefenduel tegen elkaar op. Het werd een doelpuntrijke middag op Papendal: 3-3.

In de vierde minuut opende Dyllandro Panka namens de bezoekers de score. Zijn schot ging via de binnenkant van de paal binnen. In de tiende minuut trok Enrico Hernandez de stand gelijk. Hij vuurde de bal van dichtbij tegen het dak van het doel: 1-1. Een minuut later kwam FC Volendam alweer op voorsprong. Lequincio Zeefuik stifte de bal behendig langs de uitgekomen doelman Jeroen Houwen.

Vijf minuten later zorgde Gyan de Regt voor de 2-2. Hij kopte de bal in de lange hoek raak. De bezoekers uit het vissersdorp kwamen in de 31ste minuut voor de derde keer op voorsprong. Giannis Iatroudis verzilverde een strafschop: 2-3.

In de 59ste minuut poeierde Leeflang de 3-3 hard en zuiver tegen de touwen. Dat bleek het slotakkoord in het oefenduel tussen de gelegenheidsteams van beide ploegen.

Vitesse vs FC Volendam 3-3 (2-3)
‘4 0-1 Dyllandro Panka, ’10 1-1 Enrico Hernandez, ’11 1-2 Lequincio Zeefuik, ’16 2-2 Gyan de Regt, ’31 2-3 Giannis Iatroudis (penalty), ’59 3-3 Brend Leeflang