19 maart 2017 In de media

Rick Kraus winnaar schrijfwedstrijd

Op vrijdagavond 10 februari j.l. hield de Supportersvereniging Vitesse een schrijversavond in haar Supportershome Monnikenhuize.
Ferry Reurink gaf een korte presentatie over zijn prachtige jubileumboek dat binnenkort verschijnt: ‘365 dagen Vitesse’. Hij schreef dit boek naar aanleiding van het 125 jarig bestaan van Vitesse,  dit jaar. Tijdens de presentatie lichtte Ferry toe hoe je als supporter mee kunt schrijven aan een bepaald hoofdstuk in zijn boek. Een unieke kans waar van de zes inzendingen 1 winnaar uit is gekomen.

Rick Kraus uit Renkum is de uiteindelijke winnaar geworden. Hij heeft het beste verhaal geschreven, met interessante wetenswaardigheden en bronnen over de wedstrijd Liverpool-Vitesse van 12 december 2002.

Voor meer informatie over het boek Elke dag Vitesse:
uitgeverij Kontrast | www.uitgeverijkontrast.nl/elke-dag-vitesse
info@uitgeverijkontrast.nl | 026 3337975

JUBILEUMACTIE TOT 1 APRIL 2017: € 18,92 korting bij voorinschrijving Elke dag Vitesse
Elke dag Vitesse is tijdelijk nog met de symbolische korting van € 18,92 te bestellen bij uw boekhandel of rechtstreeks bij uitgeverij Kontrast, online via www.uitgeverijkontrast.nl/elke-dag-vitesse of via bovenstaande contactgegevens. Je betaalt dan voor dit jubileumboek slechts € 29,98 in plaats van de reguliere prijs (€ 48,90).
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV en Rick Kraus

Hoofdsponsor: