5 december 2020 In de media

Riechedly Bazoer: “Deze trainer geeft mij zelfvertrouwen”

Riechedly Bazoer keert dit weekend terug in de basis bij Vitesse. De middenvelder, die bij de Arnhemmers als verdediger fungeert, voelt het vertrouwen van trainer Thomas Letsch en wil dat graag terugbetalen.

De voormalig Ajacied was één van de uitblinkers bij Vitesse, totdat hij tegen FC Emmen de rode kaart kreeg. Nu zijn schorsing erop zit keert Bazoer meteen terug in de basis. “Deze trainer geeft mij zelfvertrouwen”, zegt de 24-jarige verdediger annex middenvelder tegen Omroep Gelderland. “Hij steekt veel energie in mij. Dat straal je dan misschien ook uit op het veld.”

Volgens het regionale medium kijken de scouts van andere clubs met veel interesse naar Bazoer. Dat doet hem niet zo veel. “Eerst moet ik dit maar eens langer volhouden”, zegt hij lachend. “Naar kapitaal kijk ik verder niet. Of ik ben opgebloeid? Dat wil ik niet direct zeggen. Vorig seizoen is er veel gebeurd en toen kwam ook nog corona erbij.”

Vaak gaat het bij de spelmaker van Vitesse over het rauwe randje en de incidenten die aan hem kleven. Daar wil Bazoer nu van af. “Ik moet het doen en laten zien. Tot nu toe gaat dat goed. Ik ben in vorm.”

Vitesse – FC Emmen 1 – 1
Eredivisie 2019/2020
Gelredome Stadion Arnhem

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: