26 april 2017 In de media

Rijtoer en huldiging bij bekerwinst

Mocht Vitesse zondag de KNVB Beker winnen, dan is er maandag vanaf 18.30 uur een rijtoer door de stad en om 20.00 uur een officiële huldiging op de Markt.
Dit maakte RTL-Nieuws bekend. Men citeerde Vitesse als bron.

Arnhem is in de ban van de bekerkoers. Vanuit Arnhem en vanuit Alkmaar vertrekken zondag ruim 18.000 fans naar de Rotterdamse Kuip in honderden bussen.

Fans die geen kaartje konden bemachtigen, kunnen het duel op grote tv-schermen in hun stad volgen. In Arnhem zijn drie pleinen gereserveerd.

Vitesse speelt de finale in het nieuwe jubuleumtenue van seizoen 2017 – 2018. De spelers trainen de hele week 's avonds getraind om 'in het juiste bioritme te komen. Vrijdagavond is er voor supporters een uitzwaaimoment met feest in GelreDome.

Vrijdagavond zijn alle Vitesse-supporters van harte welkom om de staf en selectie uit te zwaaien voor de bekerfinale.

Supporters zijn vanaf 19.00 uur welkom op de promenade van GelreDome. De promenade is bereikbaar via ingang A. Rond 19.15/19.30 uur gaan de deuren naar de Just Göbel-tribune (West) open, zodat alle supporters de afsluiting van de training kunnen zien. Rollers kunnen de training bezoeken via ingang B.

Naderhand vindt het uitzwaaimoment plaats voor de hoofdingang van GelreDome, het laatste publiekelijk toegankelijk moment voordat de selectie zaterdag al naar het Westen afreist.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: