5 juli 2010 In de media

RKSV Driel in de ban van Vitesse

In de maand juli komt Vitesse twee keer op bezoek bij RKSV Driel. De eerste keer is donderdag 8 juli, dan speelt RKSV Driel een oefenwedstrijd tegen de Arnhemse profclub. De aanvang van de wedstrijd is 19.30 uur.

Het is voor het elfde achtereenvolgende jaar dat RKSV Driel een profclub ontvangt tijdens de zomerstop. Eerder waren op het sportpark aan de Drielse Dorpsstraat te gast: de Spaanse subtopper Athletic de Bilbao (2000), AZ (2001 en 2002), De Graafschap (2003), AGOVV (2006), Vitesse (2004, 2005 en 2007), Vitesse samen met Aberdeen (2008) en PSV (2009) . Deze clubs werden in 1993 voorafgegaan door het grote Ajax, dat toen onder leiding van Louis van Gaal tegen Driel speelde.

De organisatie van RKSV Driel heeft ervoor gekozen de opzet van vorig jaar door te trekken. Door een intensieve samenwerking met bedrijven is het mogelijk om er een groots evenement van te maken. Zo wordt de wedstrijd in het Polis Direct Stadion gespeeld. Sponsors van RKSV Driel en leden van Businessclub SV Driel hebben de mogelijkheid gehad om met hun zakenrelaties voor een speciaal VIP-arrangement af te nemen, daar is gretig gebruik van gemaakt. Onderdeel hiervan is een plaats op de Rabobank VIP-tribune en drankjes in de Businessclub SV Driel VIP-tent met een Mediterraans buffet van De Geldersche Poort. Ook aan de service voor de toeschouwers is gedacht, zij kunnen een plaatsbewijs kopen voor de Konings & Meeuwissen zittribune.

Ronald Linsen, Hoofd Organisatie en Bestuurslid PR&Commercie: “We zijn blij dat Vitesse opnieuw ons heeft uitgekozen voor een oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen. En dat Vitesse ons sportpark heeft uitgekozen om de wedstrijd tegen Hibernian FC te spelen is natuurlijk helemaal mooi, bijzonder voor een vereniging als de onze om Vitesse twee keer te mogen ontvangen, dat past mooi bij de festiviteiten rondom ons 65-jarig jubileum waarbij Schoonmaakbedrijf Jacobi ons ondersteunt. Maar we richten ons eerst op de eerste wedstrijd, het is voor ons een mooie uitdaging om dit weer tot in de puntjes te organiseren. Ook nu hebben we slechts één doel: een meer dan uitstekend gastheer zijn voor iedereen die deze dag ons sportpark bezoekt! Om dit te kunnen realiseren, beschikken we over zo’n 90 vrijwilligers die middels een informatiebijeenkomst op hun taak zijn voorbereid. We verwachten veel belangstelling vanuit de regio, fans zullen benieuwd zijn naar het nieuwe Vitesse. Ook aan de gezelligheid is gedacht met een muzikaal avond programma zodat we weer met recht kunnen spreken van een “Avondje RKSV Driel”.”

Donderdag 8 juli gaan de kassa’s van het Polis Direct Stadion om 18:00 uur open, de organisatie verzoekt iedereen tijdig naar Driel te komen. In de straten rondom het sportpark geldt een parkeerverbod, voor auto’s is er (gratis) een groot parkeerweiland beschikbaar, zij worden daarheen geleid door verkeersborden en verkeersregelaars. Ook fietsers hebben een aparte parkeerplaats.

Er is een grote loterij met mooie prijzen zoals een origineel wedstrijdshirt van Vitesse voorzien van handtekeningen van de spelers. Iedere bezoeker krijgt een gratis programmablad. Bij RKSV Driel speelt Jaco Huiskamp zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht, van hem wordt afscheid genomen. Na de wedstrijd speelt er een live band in de feesttent. Iedereen heeft dan toegang tot de feesttent.

 

RKSV Driel in training voor Vitesse.

Kijk voor meer informatie op www.rksvdriel.nl.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: