18 april 2016 In de media

Rob Maas : ‘We gaan vol voor een goed resultaat’

Vitesse speelt dinsdagavond in speelronde 32 in Eindhoven vs PSV. Beide ploegen spelen nog nadrukkelijk om iets. Een belangrijk én interessant duel op meerdere vlakken.
Bij de Eindhovenaren spelen de oud-Vitessenaren Davy Pröpper, Marco van Ginkel en Stijn Schaars. De eerste twee zijn nog steeds goede vrienden van Eloy Room. Tegenover Vitesse TV vertelt de doelman daar meer over. Hoofdtrainer Rob Maas ziet de huidige prestaties van Pröpper niet als een verrassing. "Nee, verrast ben ik daar niet door. Als staf waren wij er wel van overtuigd dat Davy deze stap prima kon maken. Het is mooi om te zien dat een voormalige speler van Vitesse het zo goed doet. De aanwezigheid van Davy en Marco bij een club als PV is weer een compliment aan de academie."

In Eindhoven kan Maas niet beschikken over Arnold Kruiswijk (lies) en Nathan (rug). "Natuurlijk is dit een moeilijke wedstrijd. Wij willen de play-offs bereiken, PSV zit vol in de titelrace. Na de 2-2 van Ajax afgelopen zondag is het verschil in punten nu gelijk. Daar is ongetwijfeld vertrouwen uit geput. Het is ook voor ons nu elke keer weer een finale. Ik heb er zin in om een goed resultaat mee te nemen uit Eindhoven. We gaan er in ieder geval alles aan doen", aldus Maas.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: