26 januari 2016 In de media

Rob Maas in gesprek met Leerdam

Vitesse-trainer Rob Maas gaat deze week in gesprek met de disciplinair geschorste Kelvin Leerdam.
Leerdam zou, volgens de wandelgangen, vorige week niet tijdens een competitiewedstrijd van Jong Vitesse zijn verschenen. Het is de normale gang van zaken dat niet-basisspelers van het eerste team deel uit maken van de wedstrijdselectie van de Vitesse-beloften.

Kelvin Leerdam werd afgelopen week in verband met 'een foutje' disciplinair terug gezet naar de beloften. Sindsdien traint hij met Jong Vitesse mee en kwam dinsdagmiddag in actie tijdens een oefenwedstrijd van de beloften tegen Jong Eindhoven. De club deed geen inhoudelijke mededelingen over de aanleiding van de straf.

De Vitesse-back mist de wedstrijd tegen PEC Zwolle op woendagavond (20.45 uur). Onduidelijk is nog of hij deel uit zal maken van de Vitesse-spelers die zaterdag op het wedstrijdformulier staan en thuis tegen Excelsior (18.30 uur) spelen of op de bank zitten.

Rob Maas gaat deze week in gesprek gaan met Kelvin Leerdam. Daarna zal Vitesse mededelingen doen over het al dan niet afsluiten van de tijdelijke verbanning uit de eerste selectie.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: