12 juni 2014 In de media

Rob Maas twee jaar assistent-trainer bij Vitesse

Rob Maas (44) wordt de nieuwe assistent-trainer van Vitesse en volgt daarmee de naar Brondby IF vertrokken Albert Capellas op. Maas was de laatste jaren assistent-trainer van RKC Waalwijk en had Jong RKC onder zijn hoede.
De geboren Eindhovenaar tekent voor twee seizoenen. 

Maas begon zijn actieve carrière in de jeugdopleiding van PSV. Hij debuteerde in 1989 namens FC Eindhoven. Na drie seizoenen in Waalwijk maakte Maas in 1993 de overstap naar Feyenoord, waar de middenvelder drie jaar speelde. Maas speelde vervolgens in Duitsland voor Arminia Bielefeld, Hertha BSC en MSV Duisburg. Hij keerde terug naar Nederland, speelde twee seizoenen bij Heracles Almelo en sloot zijn loopbaan in 2009 af bij RKC Waalwijk.

In Brabant begon ook zijn trainerscarrière. Maas was de afgelopen jaren actief als trainer bij RKC Waalwijk.

Mo Allach: "Na het vertrek van Albert, die het fantastisch heeft gedaan, hebben we de tijd genomen om de juiste opvolger te vinden. Ik ken Rob en heb hem destijds de kans geboden zich als trainer bij RKC Waalwijk te ontwikkelen. Zijn kwaliteiten zijn bekend, hij deelt de voetbalvisie van Vitesse en is daarmee een versterking voor de technische staf.”

Informatie over Rob Maas

Met de komst van Maas is de technische staf voor seizoen 2014|2015 compleet.

Peter Bosz | hoofdtrainer
Hendrie Krüzen | assistent-trainer
Rob Maas | assistent-trainer
Raimond van der Gouw | assistent- en keeperstrainer
John Lammers | trainer Jong Vitesse en spitsentrainer

Vitesse / Foto Wiki

Hoofdsponsor: