15 april 2016 In de media

Rob Maas: ‘We zijn klaar voor Heracles’

Zaterdag 16 april neemt Vitesse het in GelreDome op tegen Heracles Almelo.
Na het gelijkspel tegen ADO Den Haag van vorige week een belangrijk duel in de strijd om plaatsing voor de play-offs.

“We hebben een goede trainingsweek achter de rug. Donderdag hebben we in het stadion getraind en vandaag de laatste training op Papendal. We zijn klaar voor Heracles”, opende Rob Maas tegenover VitesseTV.

Arnold Kruiswijk trainde deze week apart van de groep op Papendal. Ook Izzy Brown keerde terug op het trainingsveld. Verder was er slecht nieuws over Nathan. “We zijn blij dat Izzy weer terug is. Arnold Kruiswijk gaat ook de goede kant op. Alleen vervelend nieuws over Nathan. Hij is tot het einde van het seizoen uitgeschakeld”, zei Maas vrijdagmiddag. Nathan heeft barstjes in zijn wervel. Dit is een gevolg van zijn vervelende val in het duel tegen NEC.

Het verschil tussen Vitesse en Heracles bedraagt vier punten in het voordeel van de Heraclieden. De ploeg van John Stegeman, die in 1996 zeven eredivisiewedstrijden in het shirt van Vitesse speelde, staat op de vijfde plaats. “Heracles staat niet voor niets vijfde. Het is een goede ploeg. Zij hebben na de winterstop het verlies van Tannane goed opgevangen. Het is een team dat hard voor elkaar werkt en goed ‘staat’.”

Zaterdag is GelreDome goed gevuld. Maas hoopt dat de supporters vol achter de ploeg gaan staan. “Het is mooi voor ons dat het stadion goed vol zit. Ik hoop dat ze massaal achter de ploeg gaan staan.”

Kaartverkoop
Kaarten voor Vitesse vs Heracles zijn verkrijgbaar in MijnVitesse (GelreDome) en via Vitesse.nl/online. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 16.30 uur. Vitesse adviseert supporters op tijd richting GelreDome af te reizen.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: