26 januari 2016 In de media

Rob Maas: ‘Woensdag zonder Rashica’

Na twee uitwedstrijden keert Vitesse weer terug in GelreDome. In vier dagen tijd staan twee wedstrijden in eigen huis op het programma.
Om te beginnen woensdagavond. Dan komt PEC Zwolle op bezoek in Arnhem.

Dinsdag trainde Vitesse voor de laatste keer op Papendal voor het duel tegen PEC Zwolle. Milot Rashica stond deze middag niet op het trainingsveld. De aanvaller viel zaterdag uit met een knieblessure en is niet op tijd fit voor het duel van woensdag. “Milot heeft wat knieklachten. Hij zal woensdag niet aan de start verschijnen. We zijn voorzichtig met hem. We bekijken het even van wedstrijd tot wedstrijd”, aldus Maas tegenover VitesseTV. 

Drie wedstrijden in één week voelt een beetje als een Engelse week. Voor Maas komt het duel van woensdag op een goed moment. “Het is een drukke week. Maar dat kunnen we zeker aan. Het is een goede gelegenheid om ons snel te revancheren. Of het zo voelt? Een klein beetje. We zijn dan wel niet weggespeeld in de ArenA, maar we verliezen toch.”

Eerder dit seizoen won Vitesse met 1-5 in Zwolle. In dat duel scoorden voor Vitesse vijf verschillende spelers. Ook toen zat Maas als eindverantwoordelijke op de bank. “We begonnen goed aan dat duel. De uitslag had toen zelfs nog hoger kunnen zijn. We hebben er toen te weinig uitgehaald tegen tien man”, zei Maas over het duel in Zwolle. “PEC Zwolle is een gevaarlijke ploeg. Soms zakken ze wat terug en dan zetten ze weer druk. Ze spelen heel gevarieerd. We moeten op de counter letten. Zij hebben namelijk snelle spelers voorin staan.”

Het duel in GelreDome begint woensdag 27 januari om 20.45 uur. De wedstrijd in speelronde 20 staat onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen.
 

Vrije verkoop!

Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen

Voorverkoop

Kaarten zijn via internet verkrijgbaar (www.vitesse.nl/online) en in MijnVitesse (GelreDome)

Start voorverkoop:             maandag 4 januari 2016, 12.00 uur

Let op: sinds 9 november is het niet meer mogelijk kaarten te verkopen via TicketBox

Dagverkoop

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 18.45 uur geopend.

Beschikbare tribunes en prijzen

  Volwassenen Jeugd t/m 16 jaar

Theo Bos tribune (Zuid)
Oost-tribune veld ring
Oost-tribune 1e ring
Oost ouder-kind vak*
Oost-tribune 2e ring
Noord-tribune
West-tribune (buitenzijde)
West-tribune (binnenzijde)

€ 18,00
€ 30,00
€ 30,00
€ 30,00
€ 25,00
€ 18,00
€ 37,50
€ 45,00

€ 11,00
€ 18,00
€ 18,00
€   1,00
€ 15,00
€ 11,00
€ 22,50
€ 27,00

* Kaarten voor de ouder-kind vakken zijn alleen verkrijgbaar als combinatie van 1 volwassene en 1 jeugdkaart t/m 16 jaar (gezamenlijk € 31,-). Deze kaarten kunnen uitsluitend worden gekocht tijdens de voorverkoop in MijnVitesse (GelreDome).

Supporters in een rolstoel kunnen voor kaarten terecht in MijnVitesse of via Vitesse Fanservice (026-880 7337)

Supporters PEC Zwolle

Supporters van PEC Zwolle kunnen uitsluitend plaats nemen in het bezoekersvak. Kaartverkoop hiervoor verloopt via PEC Zwolle.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: