10 april 2020 In de media

Robertson en Maguire inspireren Arnhemse ex-collega: ‘Premier League is m’n droom’

Max Clark is aan zijn tweede seizoen bij Vitesse bezig, maar ziet de Arnhemmers niet als eindstation. De 24-jarige linksback hoopt ooit terug te keren in zijn thuisland Engeland en te schitteren in de Premier League, vertelt hij aan The Times.

De naam van Clark dook afgelopen winter al op in het geruchtencircuit: Liverpool zou hem op het oog hebben als stand-in van Andy Robertson. De twee waren in het verleden ploeggenoten bij Hull City. "En nu is hij de beste linksback van de wereld. Geweldig voor hem: he's a funny guy en hij verdient dit", aldus Clark. "Als je ziet hoe hij zich ontwikkeld heeft en hoe hard hij ervoor gewerkt heeft, dat bewijst dat alles mogelijk is. Ik hoop ooit zijn pad te kunnen volgen."

Ook Harry Maguire speelde met Clark samen bij The Tigers en haalde vervolgens de Premier League-top. "Ik vind het mooi om te zien hoe zij zich ontwikkeld hebben. Om net als zij in de Premier League te spelen: dat is een droom die ik altijd zal koesteren."

Clark staat nog ruim één jaar onder contract bij Vitesse. Dit seizoen kwam hij tot 27 optredens in competitie- en bekerverband.

Voetbalprimeur / foto’s SV

Hoofdsponsor: