22 november 2012 In de media

Rode baretten verleggen samen met Vitesse medewerkers grenzen in het Gelredome

De rode baretten van 11 Herstelcompagnie sloten vandaag in stijl hun compagniesoefening af in het Gelredome te Arnhem. De afgelopen week stond met het teken van het zogenaamde ‘groene’ werk in het veld. In de Gelredome werd samen met medewerkers van de voetbalclub Vitesse op een meer dan uitdagende wijze gewerkt aan het verleggen van grenzen.
11 Herstel GVA in Vitesse stadion 

De LO-sport organisatie onder leiding van de sergeant 1 Marco Althuizen had een aantal uitdagende afdalingen uitgewerkt. De medewerkers van Vitesse werden ingedeeld bij de verschillende groepen van de Herstelcompagnie.

Onder bezielende begeleiding van de militairen gingen de Vitessenaren de uitdaging aan. Mark van de technische dienst van het Gelredome vertelt dat hij wel gewend is om op hoogte te werken maar dat dit toch wel een extra dimensie geeft. Hij vindt het mooi om te zien dat een aantal van zijn collega’s aangaven niet te durven, maar uiteindelijk toch deelnamen aan de lefsprong. Heel goed voor hun zelfvertrouwen.

Ron Plijter van Vitesse is razend enthousiast; “Het is een geweldige ervaring, de mensen van Luchtmobiel pakken het professioneel aan en zijn wat mij betreft ook zeker in de toekomst meer dan welkom bij ons”.

EM / Foto’s EM

Hoofdsponsor: