24 april 2010 In de media

Rollers even voor West

Zondag jl. zaten er opeens een aantal rollers voor de West-tribune.

Als Vitesse op dezelfde wedstrijddag speelt als andere clubs, kan er geen gebruik gemaakt worden van de ‘eigen’ reclameboarding. De boarding van zondag jongsleden was hoger dan normaal. Bovendien konden niet alle rollers op hun vaste seizoenkaartplaats in verband met een nieuw sponsordoek op Oost. In overleg met Vitesse wist de supportersvereniging te bereiken dat de rollers en hun begeleiders de keuze hadden om plaats te nemen voor de West-tribune of aangesloten aan de boarding op Oost. Op deze wijze hadden zij de mogelijkheid om de wedstrijd van Vitesse tegen Roda JC goed te volgen.

De Supportersvereniging Vitesse is in gesprek met de club om een structurele oplossing te zoeken. Binnenkort zal er een proef worden gehouden met een lagere boarding dan gebruikelijk voor komend seizoen. Op deze wijze hebben de rollers een beter zicht op het veld.
Ook zal er in goed overleg tussen club, supportersvereniging en rollers een oplossing worden gezocht om aan de wens van de club, om de reclame-uitingen op Oost uit te breiden, zonder de rollerside supporters en hun begeleiders te kort te doen.

De de rollers zullen ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen per brief geinformeerd worden. De SV zal de gemaakte afspraken op Org kenbaar maken.

Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: