19 april 2015 In de media

Room verlengt bij Vitesse

Doelman Eloy Room en Vitesse zijn het eens over een nieuw driejarig contract. De 26-jarige doelman stond dit seizoen al twintig competitieduels onder de lat en is sinds de winterstop de eerste doelman.
Het contract van de sluitpost liep na dit seizoen af, maar wordt voor drie jaar verlengd.

Room komt sinds 2002 uit voor Vitesse. Hij debuteerde op 8 maart 2009 in het betaald voetbal in de uitwedstrijd tegen FC Volendam (1-0), waar hij de geblesseerd uitgevallen Piet Velthuizen verving. Na een succesvol halfjaar op huurbasis bij Go Ahead Eagles in seizoen 2013|2014, is Room sinds de winterstop van dit seizoen de vaste goalie van Vitesse.

Room over de nieuwe verbintenis: “Ik ben blij dat we eruit zijn gekomen. Bij Vitesse heb ik het enorm naar mijn zin en wil ik mij doorontwikkelen. Uit het driejarig contract spreekt vertrouwen en waardering. Het nieuwe contract heb ik dankzij hard werken, geduld en het grijpen van mijn kansen afgedwongen. Ik blijf me nu eerst volledig focussen op het slot van de competitie. We willen de sterke serie zo lang mogelijk doorzetten.”

Technisch directeur Mo Allach over de contractverlenging van Room: “Wij zijn erg blij met de contractverlenging van Room die hij op basis van zijn prestaties helemaal zelf heeft afgedwongen. Hiermee bouwen wij verder aan de continuïteit van onze selectie. Room is een speler die door de club zelf is opgeleid en zijn blij dat hij zich herkent in de toekomstvisie van de club.”

Naast het aantrekken van nieuwe spelers Maikel van der Werff, Sheran Yeini en Milot Rashica, is Vitesse ook verzekerd van de diensten van doelman Eloy Room in het nieuwe seizoen.
 

Vitesse / Foto SV

Hoofdsponsor: