28 juni 2011 In de media

Room: “Fit blijven en zoveel mogelijk de nul houden”

De eerste elftalspelers van Vitesse kunnen nog precies vijf dagen genieten van hun vakantie. Aanstaande zondag 3 juli melden zij zich weer op Papendal voor de eerste training ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Eloy bracht op dinsdag 28 juni alvast een bezoek aan stadion GelreDome om zijn nieuwe keeperhandschoenen en voetbalschoenen op te halen. Een kort vraaggesprek.

Hoe heb je jouw vakantie doorgebracht?
“Ik ben deze zomerstop niet op vakantie geweest, omdat ik samen met mijn vriendin net een nieuw huis heb gekocht. Daar zijn we de afgelopen weken druk mee bezig geweest. Op 1 augustus krijgen we de sleutel.”

Was er dan nog wel ruimte om uit te rusten?
“Hier en daar was er ook nog genoeg tijd voor ontspanning en gezelligheid met vrienden en familie. Ik kan dus wel met zekerheid zeggen dat ik weer helemaal ben uitgerust en zin heb om weer te beginnen.”

Dus je bent er weer helemaal klaar voor?
“Zeker. Ik heb zojuist mijn nieuwe voetbalschoenen en een doos nieuwe keeperhandschoenen opgehaald. Daar heb ik er ook wel tien of vijftien paar van nodig per seizoen.”

Is het nog te vroeg om jou te vragen naar de doelstellingen voor komend seizoen?
Nee zeker niet. Mijn persoonlijke doelen heb ik al gesteld. Het is voor mij ten eerste heel belangrijk om fit te blijven. Vorig seizoen heb ik al veel kunnen spelen en dit wil ik vanaf nu alleen maar uitbreiden. Uiteraard wil ik zoveel mogelijk de nul houden.

Wil je nog iets kwijt aan de supporters?
Ik hoop dat zij ons net als vorig seizoen weer zullen steunen. Op onze beurt zullen wij dat natuurlijk ook proberen af te dwingen. Helaas gaat de oefenwedstrijd tegen Chelsea volgende week niet door. Dat leek mij een mooie krachtmeting met de absolute top. Gelukkig komen er al snel weer nieuwe momenten om ons te bewijzen.”

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: