14 februari 2011 In de media

Room wil bij Vitesse blijven: ‘Ik ga ervan uit dat het goed komt’

Eloy Room gaat binnenkort met de clubleiding van Vitesse om tafel om te praten over een verlenging van de samenwerking.
De eerste keeper van de Arnhemmers beschikt over een aflopend contract, maar wil graag bijtekenen. Albert Ferrer geeft aan ‘zeer tevreden’ te zijn over Room. "Hij ontwikkelt zich goed", zegt de coach in De Gelderlander.

De 22-jarige keeper verving aan het begin van dit seizoen Piet Velthuizen als eerste keus onder de lat. Room heeft de afgelopen weken al enkele malen met Vitesse gesproken, maar dat heeft nog niet geleid tot contractverlenging. "Ik ga ervan uit dat het goed komt. Eerlijk gezegd ben ik daar nu nog niet zo mee bezig. Ik focus mij op het voetbal, mijn zaakwaarnemer John Veldman (ex-speler van Vitesse en Ajax, red.) behartigt mijn belangen."

Wanneer Room niet bijtekent, kan hij in de zomer transfervrij vertrekken. “Dat is zo. Maar ik weet wat ik aan Vitesse heb. Ik speel er al zo lang. Ik zie het wel. Of er interesse is? Er is in elk geval nog niets concreets." De achttienjarige Matej Delac werd in de zomer gehuurd van Chelsea, maar hij heeft de concurrentiestrijd van Room verloren en keepte dit seizoen nog niet.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: