14 januari 2011 In de media

Roy de Ruiter naar AGOVV

Vitesse-speler Roy de Ruiter vertrekt met onmiddellijke ingang naar AGOVV, eerste divisionist uit Apeldoorn.


De Ruiter is aanvaller van Jong Vitesse. Zijn vertrek werd vrijdag bekend in het Turkse Belek, waar zowel de Arnhemse hoofdmacht als beloften een trainingskamp beleggen.

De Ruiter had geen contract bij Vitesse. Onder welke voorwaarden hij bij AGOVV gaat spelen, kon technisch directeur Ted van Leeuwen niet vertellen. Hij bevestigde wel dat De Ruiter met onmiddellijke ingang de overstap maakt.

De Ruiter maakte begin dit seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van Vitesse. De uit Renkum afkomstige aanvaller was met negen doelpunten de topscorer bij de Arnhemse ploeg in de aanloop naar het huidige seizoen


Roy de Ruiter naar AGOVV

Roy de Ruiter verruilt Vitesse voor AGOVV. De aanvaller komt in ieder geval tot het einde van het seizoen op amateurbasis uit voor de Apeldoornse voetbalclub.

AGOVV-trainer Hans de Koning is content met de komst van De Ruiter. "We weten wat Roy kan en ik ben hartstikke blij als hij zondag bij de groep aan kan sluiten", sprak De Koning na de overwinning op Fortuna.

De Ruiter maakte bij Vitesse deel uit van de beloften. Aan het begin van het seizoen kreeg hij ook speelminuten in het eerste van Vitesse.

De Gelderlander / Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: