21 juni 2021 In de media

Run op seizoenkaarten Vitesse

Er is een ware run op seizoenkaarten voor het komend voetbalseizoen bij Vitesse. Vanaf vanochtend kunnen fans een seizoenkaart bestellen. De belangstelling is zo groot dat de website geelswert.nl op maandagochtend een tijdje onbereikbaar was.

Binnen twee uur werden al meer dan 1.000 seizoenkaarten verkocht. Vitesse streeft er naar dat er in totaal 10.000 seizoenkaarten verkocht worden. Via de campagne “geen brug te ver” moet dat doel bereikt worden.

Na een coronajaar waarin het grootste gedeelte van de wedstrijden zonder publiek werden gespeeld, ziet het er nu naar uit dat fans eindelijk weer naar de Gelredome kunnen om wedstrijden van Vitesse te bekijken.

“Het is de start van een mooi en belangrijk seizoen”, aldus Vitesse. “Beginnend met de UEFA European Conference League. Wij gaan Europa in!”

Vitesse kan onder leiding van de Duitse trainer Thomas Letsch terugkijken op een uitermate geslaagd seizoen. Met het totaalvoetbal van Letsch wist Vitesse vierde te worden in de Eredivisie. Bovendien werd ook de finale van de KNVB-beker bereikt. Die finale werd helaas verloren van Ajax.

Vitesse: “Afgelopen seizoen was één van de meest succesvolle in onze geschiedenis. Dit hebben wij helaas zonder jou moeten doen. Maar, hoe groot de afstand soms ook was, het was nooit een brug te ver.”

Hoe succesvol Vitesse komend seizoen zal zijn, zal nog moeten blijken. Maar het ziet er naar uit dat de thuiswedstrijden gespeeld worden met een uitgebreide twaalfde man.

Bron: Arnhemsche Courant / Foto's: SV

Hoofdsponsor: