27 maart 2010 In de media

Rustactiviteit Kids Club Right 2 Play

In de rust van Vitesse – Willem II komen kinderen van de Vitesse Kids Club in actie.

Tien Kids Club winnaars schieten penalty’s op een Vitesse doelman.

Kinderen konden op de Kids Club dag voor twee euro penalty’s schieten op een Vitesse speler. De beste penaltynemers acteren vandaag in GelreDome.

De opbrengsten van het penalty schieten op de Kids Cluddag gingen naar Right 2 Play.

Right To Play

zet zich in voor het recht van ieder kind om te spelen. We geven kinderen de kans om constructieve deelnemers te worden aan de maatschappij, ongeacht geslacht, handicap, ras, sociale achtergrond of geloof. Door sport en spel dragen wij bij aan sociale verandering in gemeenschappen die getroffen zijn door oorlog, armoede en ziekte.

Right To Play wordt ondersteund door een team van topsporters uit meer dan 40 landen. Als rolmodel zijn deze sporters een grote inspiratie voor kinderen en dragen ze bij aan een internationale naamsbekendheid voor Right To Play. Ons doel is om belangrijke besluitvormers uit de sectoren ontwikkeling, sport, bedrijfsleven, media en overheid, te betrekken en verder te verzekeren dat ieder kind profiteert van de positieve kracht van sport en spel.

Iedere week doen er meer dan 688.000 kinderen mee aan de sport en spel activiteiten en een totaal van meer dan een miljoen kinderen werden bereikt met zowel de reguliere programma’s als de speciale sportevenementen en festivals. Dit is mede mogelijk gemaakt door de meer dan 15.000 Coaches, Teachers en Leaders.

Om meer te lezen over Right To Play, klik op het logo.

Supportervereniging Vitesse

Hoofdsponsor: