1 juli 2012 In de media

Rutten: ‘De ambitie van Vitesse heeft mij overtuigd’

Vitesse-trainer Fred Rutten werkte zondag de eerste training af in Arnhem. De ambitie van Vitesse overtuigde de oefenmeester om een contract voor één jaar te tekenen.
‘De ambitie van de club heeft mij laten tekenen’, verklaart Rutten op de clubwebsite. ‘Het is een mooi project. Een club met veel jonge jongens, die absoluut nog verder kunnen komen. Ik denk dat het op mijn lijf is geschreven om hier te komen werken’.

Over een precieze doelstelling laat Rutten zich vooralsnog niet uit. ‘Ik heb de eigenaar een paar beloftes gedaan, hij mij ook een paar. Laten we hopen dat we daar aan het einde van het seizoen in zijn geslaagd.’

‘Ik heb de training niet geleid, alleen een beetje rondgekeken’, legt Rutten uit. ‘Ik heb er niet echt een waarde-oordeel over. Voorbereiden op een zware voorbereiding. In mijn hoofd ben ik al voorbereid, daar hoeft men zich geen zorgen over te maken.’

19 juli wacht voor Vitesse de eerste voorrondewedstrijd in de Europa League. De Bulgaarse club Lokomotiv Plovdiv is de tegenstander.

Voetbal International

Hoofdsponsor: