12 augustus 2012 In de media

Rutten: ‘We halen met Janssen niet de Messias binnen’

Fred Rutten hoopt Theo Janssen aan de selectie toe te voegen. De middenvelder van Ajax zou persoonlijk al rond zijn met Vitesse. Rutten kan niet zeggen in welk stadium de mogelijk overgang is.

De coach van Vitesse weet niets over een akkoord tussen Janssen en de Arnhemmers. "Ik weet niet waar jij die wijsheid vandaan haalt, maar die wijsheid heb ik niet", zei Rutten in gesprek met Eredivisie Live. "Ik jok nu niet. Ik weet niet of Theo rond is met de club. Daar ben ik niet van op de hoogte."

"Tot nu toe zijn het allemaal nog geruchten, geen concrete zaken. Wel concreet is dat we hem graag in willen lijven, maar niet dat gesprekken op dusdanig niveau zitten dat alles al bijna rond zou zijn", aldus de oefenmeester, die niet verwacht dat Janssen Vitesse direct kampioen gaat maken.

"We halen niet de Messias binnen, maar Theo is wel een speler die belangrijk kan zijn voor dit Vitesse. We hebben veel spelers die heel erg jong zijn. Daar bedoel ik mee jong qua ervaring, maar ook qua leeftijd. Daar kan Theo denk ik een goede rol vervullen. Theo kan voor de nodige creativiteit zorgen."

Elf . Foto’s SV

Hoofdsponsor: