29 juli 2012 In de media

Rutten erg gecharmeerd van Janssen

Fred Rutten heeft zondag tijdens de Open Dag van Vitesse aangegeven dat hij graag met Theo Janssen zou werken.
De 31-jarige speler van Ajax kwam tien jaar uit voor de Arnhemse club. Vorige week meldde Vitesse zich officieel bij de clubleiding van de Amsterdammers om de interesse kenbaar te maken.

"Het zou kunnen dat hij komt, maar het hoe en wanneer weet ik niet. In mijn FC Twente periode heb ik hem nog gehaald, maar ik vertrok toen zelf snel naar Schalke", gaf Rutten aan.

"Ik ben erg gecharmeerd van de voetballer Janssen, maar ook van de mens Theo Janssen", voegde Rutten er nog aan toe. De Arnhemmer heeft nog een doorlopend contract tot 2013.

Na de training zondagochtend sprak Rutten op Papendal nog een tijdje met eigenaar Merab Jordania en interim-directeur Kasakowski, die de training bekeken.

Woensdagochtend vertrekt de selectie van Vitesse naar Moskou waar om 19:00 uur (Russische tijd) de Europa League wedstrijd tegen Anzhi wordt gespeeld. Die ploeg wordt geleid door Achterhoeker Guus Hiddink. Het gaat om de eerste wedstrijd in de derde voorronde. Volgende week donderdag is de return in GelreDome.

Omroep Gelderland TxT / Foto Haarhuis

Hoofdsponsor: