22 juli 2011 In de media

Ruud Knol blijft in conditie bij Vitesse

Ruud Knol heeft zich gemeld bij zijn oude club Vitesse. De 29-jarige verdediger speelde van 2000 tot 2007 jarenlang in de hoofdmacht van de Arnhemmers.

Nadien speelde hij voor PAOK Saloniki en Sparta Rotterdam, maar bij die laatste club liep zijn contract eind vorige maand ten einde.

Knol heeft 106 optredens in de Eredivise achter zijn naam staan bij Vitesse en speelde ook veel in Griekenland en bij Sparta. De ervaren mandekker houdt nu zijn conditie op peil bij de beloften van Vitesse; het ziet er echter niet naar uit dat de Gelderse club hem weer onderdak zal bieden.

“Anders had hij gewoon meegetraind met het eerste”, laat een woordvoerster van Vitesse weten. De club heeft achterin momenteel de beschikking over Jeroen Drost, Guram Kashia, Frank van der Struijk, Kevin van Diermen en de jonge Michalis Vakalopoulos. John van den Brom zoekt nog naar defensieve aanwinsten.


Ruud Knol even terug bij Vitesse

Oud-Vitesse verdediger Ruud Knol is weer even terug bij de Arnhemse club. Hij traint momenteel mee met de selectie van Jong Vitesse.

Knol zit zonder club sinds zijn contract bij Sparta afliep. In Arnhem mag hij zijn conditie op peil houden bij de beloften. In de periode tussen 2000 en 2007 speelde hij in het eerste elftal van Vitesse.

De 30-jarige Knol komt vooralsnog niet in aanmerking voor een contract bij Vitesse. "Anders had hij gewoon meegetraind met het eerste", laat een woordvoerster van Vitesse weten. 

Voetbalzone / Omroep Gelderland TxT

Hoofdsponsor: