25 november 2011 In de media

Ruud Vormer staat open voor Vitesse

Ruud Vormer heeft wel oren naar een tussentijds vertrek bij Roda JC. Vitesse is nadrukkelijk in de race. “Ik sta open voor Vitesse.
Ze krabbelen sportief op en investeren in goede spelers. Zoals bijvoorbeeld Chanturia en Bony die ze hebben aangetrokken. Maar ook Feyenoord is een mooie club en die hebben zich inderdaad ook gemeld bij mijn zaakwaarnemer", bevestigt Vormer.

Behalve Vitesse heeft dus ook Feyenoord zich officieel gemeld bij Roda om de controlerende middenvelder in de winterstop over te nemen. Als Vormer tussentijds vertrekt, kan Roda nog een afkoopsom incasseren. "Ik heb begrepen dat het gaat om een transfer in de winterstop. Dit zijn de enige twee clubs die spelen en ik sta open voor beide", is Vormer duidelijk.

"Feyenoord is groter en heel mooi, maar veel spelen blijft het belangrijkste en dan gaat het niet echt om het geld. Ik heb nog niet gesproken met een club. Dit is inderdaad wel een luxe-positie voor mij. We wachten af en dan zal blijken hoe het verder gaat", reageert de 23-jarige middenvelder.

Omroep Gelderland TxT

Hoofdsponsor: