1 augustus 2012 In de media

Ryan Bouwmeester al weer weg bij Vitesse

Ryan Bouwmeester ver­huist na één jaar al weer van Vites­se naar hoofdklasser De Bataven uit Gendt.
De Arnhemmer keerde vorig seizoen terug van vier jaar Feyenoord-jeugd. In de aanloop van het seizoen trainde hij met de hoofdmacht van Vitesse, later ver­dween de voormalig jeugdinterna­tional naar Jong Vitesse. Bouw­meester deze zomer ook bij VVV-Venlo op proef. Daar slaagde hij niet.


Ryan Bouwmeester van Vitesse naar De Bataven

Ryan Bouwmeester verhuist van Vitesse naar hoofdklasser De Bataven.
Hij kwam Arnhem uit voor het beloftenteam en eerder uit voor de jeugd van Feyenoord. De Arnhemmer keerde vorig seizoen terug van vier jaar Feyenoord. In de aanloop van het seizoen trainde hij met de hoofdmacht van Vitesse, later verdween de voormalig jeugdinternational naar Jong Vitesse.

Bouwmeester was eerder bij VVV-Venlo op proef. daar slaagde hij niet. Trainer Arnold Brehler van de kersverse hoofdklasser De Bataven is verguld met de onverwachte komst van de middenvelder. "Ik ben heel blij met hem", zegt Brehler erover. "Hij is een controlerende middenvelder met veel talent. Hij heeft in de jeugdopleiding van Vitesse en Feyenoord gezeten en maakte deel uit van alle nationale jeugdselecties tot onder-17. Die jongen kan echt voetballen. De afgelopen tijd heeft hij geprobeerd bij VVV uit Venlo onderdak te vinden, maar dat is op niets uitgelopen. Jammer voor hem, maar goed voor ons."

Gelderlander

Hoofdsponsor: