31 januari 2024 In de media

Said Hamulic vertrekt bij Vitesse

Aanvaller Said Hamulic verlaat Vitesse. De 23-jarige speler staat onder contract bij Toulouse FC, maar werd dit seizoen gehuurd door Vitesse. Hoewel de huurperiode nog tot het einde van dit seizoen liep, is er besloten om de samenwerking te beëindigen.

Toulouse FC heeft een nieuwe club voor Hamulic gevonden. De geboren Leiderdorper en tevens international van Bosnië-Herzegovina, gaat per direct aan de slag bij het Russische Lokomotiv Moskou.

Hamulic vierde zijn profdebuut in Litouwen, in het shirt van DFK Dainava Alytus, in maart 2021. Het was de start van een avontuurlijke periode, die Hamulic langs Bulgarije (Botev Plovdiv), opnieuw Litouwen (FK Süduva Marijampole) en Polen (Stal Mielec) bracht. Uiteindelijk werd hij dus opgepikt door Toulouse FC en kwam hij bij Vitesse terecht. In dertien duels in het geel-zwart kwam hij niet tot scoren, mede door verschillende afgekeurde doelpunten.

Technisch directeur Benjamin Schmedes: “Al met al is het Arnhemse avontuur van Said anders gelopen dan gepland. We zijn blij dat Toulouse FC mee heeft willen denken met een passende oplossing. Dat is in het belang van de speler zelf, Vitesse en natuurlijk ook in het belang van de Franse club. We bedanken Said voor zijn inzet en wensen hem alle succes in zijn verdere carrière.”

Bron: Vitesse / Foto's: Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: