7 december 2017 In de media

Samen Europees voetbal goed afsluiten

Beste supporters, vanavond speelt Vitesse haar laatste wedstrijd, tegen OGC Nice, in de groepsfase van de UEFA Europa League.
itesse speelt donderdag, helaas, al weer de laatste wedstrijd in Europa. Tegen het Franse OGC Nice strijdt Vitesse voor de eerste punten in eigen huis. Samen willen we de Europese campagne goed afsluiten.

De afgelopen maanden hebben de supporters de club uitstekend op de Europese kaart gezet. Ook donderdag belooft het een vol en sfeervol GelreDome te worden.

Helaas heeft Vitesse een boete ontvangen van de UEFA, omdat er vuurwerk is afgestoken in het uitvak op bezoek bij SV Zulte Waregem. Vitesse doet nogmaals een vriendelijk doch dringend verzoek aan alle supporters om geen vuurwerk af te steken. Daarmee benadeel je de club én jezelf, aangezien de schade verhaald wordt op degene die het vuurwerk heeft afgestoken.

Een ander aspect vanuit de UEFA is dat er op de promenade geen alcohol mag worden geschonken. Wel is alcoholvrij bier te verkrijgen.

Kom op tijd
Net zoals vs S. S. Lazio en SV Zulte Waregem wordt het donderdagavond weer behoorlijk druk in GelreDome. De vorige keer stonden nog veel supporters in de rij bij de tourniquets toen er werd afgetrapt. Kom dus op tijd naar het stadion om niks te hoeven missen! Het stadion gaat zoals gebruikelijk 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd open. De deuren van GelreDome openen donderdagavond dus om 19.35 uur.
 

Supportersvereniging Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: