20 november 2014 In de media

Samen Werken

De Supportersvereniging Vitesse (SV) en Vitesse is van ons (VIVO) slaan de handen ineen en werken samen om een prachtige banner voor de 1000ste eredivisiewedstrijd van Vitesse te maken.
Ontwerpers, creatieve geesten, denkers, doeners, iedereen heeft een aandeel in het tot stand komen van deze actie die ongetwijfeld weer tot een verhoogde sfeer in GelreDome zal leiden.

Supporters van Vitesse, met een groot geel-zwart hart, hebben in het weekend van 15 en 16 november in hun vrije tijd hard gewerkt aan het tot stand komen van een geschilderde banner. Deze komt tijdens de 1000e eredivisie wedstrijd van Vitesse tegen Go Ahead Eagles, op zaterdag 29 november, voor de hele Theo Bos-tribune te hangen.
 

In het supportershome werden door fanatieke supporters van het SV sfeerteam en VIVO witte doeken omgetoverd tot gele banen met zwarte teksten. De tekst blijft nog even geheim en kan door iedereen bewonderd worden op de wedstrijddag van Vitesse’s 1000ste eredivisiewedstrijd.

Spontaan ontstaan er ideeën en worden er ook nog diverse staanders gemaakt. De ene supporter haalt nog even thuis een penseel op voor het fijne schilderwerk. De ander heeft een zwart doek meegebracht als bijdrage. Een drankje en broodje is er voor iedereen.
 

Paul Koster, bestuurslid van de SV, over deze samenwerking:

‘Het is mooi om te zien dat de SV en VIVO elkaar gevonden hebben in sfeerverhogende acties. We werken samen en daar heeft iedere supporter wat aan. Het blijft niet alleen bij deze banner, maar er komt nog meer voor deze wedstrijd. Het totaalplaatje zal zorgen voor een sfeervolle jubileum-wedstrijd.

Ik hoop dat de twee supportergroeperingen in de toekomst vaker gaan samenwerken en dat we elkaar blijven vinden en versterken Ik vond het prachtig om dit weekend samen te werken met zoveel enthousiaste mensen die allen verbonden zijn door hetzelfde: een geel-zwart hart en de passie voor Vitesse.’

Gerry Delaney, initiatiefnemer van VIVO, over deze samenwerking:

‘Deze locatie is erg passend en op zich al sfeerverhogend voor het maken van banners en staanders. Een warm supportershome en GelreDome op de achtergrond.

De SV en VIVO vullen elkaar goed aan bij het tot stand komen van deze banner, maar ook in de voorbereiding van de gehele sfeeractie rondom de 1000ste wedstrijd. Ook was dit een mooi moment om nog even wat met elkaar kort te sluiten en af te stemmen.

De totale verzorging is prima en de broodjes bal, van supportershome beheerster Maureen, zijn niet te versmaden.’
 


Links Paul Koster, rechts Gerry Delaney
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: