16 november 2012 In de media

Samen naar een sfeervol GelreDome en derby

Na de 2-0 overwinning tegen Ajax en het 0-0 gelijkspel tegen FC Twente staat zondag weer een ‘topwedstrijd’ op het programma. Zondag 18 november is de eerste editie van de Gelderse derby!

De nijmegen eendracht combinatie komt op bezoek in GelreDome. Samen kunnen we ervoor zorgen dat GelreDome vol zit tijdens de derby. Als seizoenkaarthouder kun jij twee kaarten kopen!

Sfeervol GelreDome
Vorig seizoen was de Theo Bos-tribune al uitverkocht. Dat is natuurlijk dit jaar weer de bedoeling. Sfeer maken we met zijn allen. Daar hebben we jou als trouwe supporter voor nodig. Jij kunt twee kaarten kopen voor de derby. Maak twee vrienden enthousiast en neem ze zondag mee naar GelreDome. Samen juichen we Vitesse naar de overwinning. Een goed gevuld, sfeervol GelreDome is wat we allemaal willen. Supporters, spelers en staf. De beleving voor de wedstrijd. De spanning tijdens de wedstrijd. Daar wil je toch bij zijn!

Kaartverkoop
Voor de derby geldt geen vrije verkoop. Met een seizoen- of fankaart kun je twee kaarten kopen. Dit kan zaterdag 17 november nog worden gekocht via www.vitesse.nl/online  (t/m 12.00 uur) en bij Ticketbox/Primera. De stadionkassa’s zijn zondag op de wedstrijddag om 10.30 uur geopend. Dan kun je als seizoen- / fankaarthouder nog 2 kaarten kopen. Mits in de voorverkoop nog geen kaarten zijn gekocht. Een kaartje voor de Theo Bos-tribune kost 22 euro.

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: