4 september 2016 In de media

Samenvatting VVSB vs Jong Vitesse

Jong Vitesse heeft haar vierde wedstrijd in de tweede divisie afgelopen weekend niet weten te winnen. De beloften konden de punten niet meenemen naar Arnhem en moesten deze achterlaten in Noordwijkerhout bij VVSB. De enige Arnhemse treffer kwam op naam van Kai Koreniuk.
Na een wat moeizaam begin van beide partijen opende Jong Vitesse  de score in de 33e minuut. Na een fraaie kapbeweging kon Koreniuk de bal in de verre hoek achter de doelman schieten. Vooral Jeroen Houwen liet zich van zijn beste kant zien in de eerste helft. Met een aantal goede reddingen wist hij de score van 0-1 tot de rust op het scorebord te houden.

In de tweede helft gaf een aanvallende wissel van trainer Wilfred van Leeuwen het startschot voor de inhaalrace van VVSB. De gelijkmaker viel uiteindelijk  in de 64e minuut en kwam op naam van Giovalli Serbony. De beloften van Vitesse kwamen er nog een aantal keer gevaarlijk uit maar wisten niet meer tot scoren te komen. Pas laat in de wedstrijd wist VVSB de winst veilig te stellen na goals van Parami en Bekooij. De van een enkelblessure terugkerende Navarone Foor speelde 68 minuten mee.

VVSB vs  Jong Vitesse 3-1 (0-1)
33’ 0-1 Koreniuk; 64’ Serbony; 85’ Parami; 90’ Bekooij

Arbiter: Cantineau
Gele kaarten: 43’ Foor;  56’ Klein Holte; 70’ De Rijk; 87’ Schorea