6 december 2014 In de media

Schreuder: “Vitesse staat veel te laag”

FC Twente gaat zondag op bezoek bij nummer elf Vitesse. Trainer Alfred Schreuder vindt dat de Arnhemse club veel hoger had moeten staan.
 FC Twente bezet na veertien speelronden de vierde plaats. De Tukkers hebben zeven punten meer dan Vitesse. Schreuder hoopt dat zijn ploeg zich revancheert voor de nederlaag in eigen huis tegen FC Groningen (1-2). FC Twente kan in Arnhem geen beroep doen op de geblesseerde Luc Castaignos.

"We staan momenteel op een gedeelde derde plaats in de Eredivisie, terwijl we de vijfde voetbalbegroting van Nederland hebben. Over de stand op de ranglijst mogen we dus niet ontevreden zijn. Dat neemt niet weg dat we met zijn allen weten dat we met name in thuiswedstrijden meer moeten brengen", zegt Schreuder op de clubsite van FC Twente.

Onbegrijpelijk

"Vitesse staat gezien de kwaliteit die ze in de selectie hebben veel te laag op de ranglijst. Vitesse is een van de beter voetballende ploegen in de Eredivisie en is dit seizoen in nagenoeg alle wedstrijden de bovenliggende partij geweest", aldus de coach van de club uit Enschede.

"Als je naar hun wedstrijden tegen AZ en Go Ahead Eagles kijkt is het eigenlijk onbegrijpelijk dat ze die duels niet winnen. Elke wedstrijden creëren ze veel kansen en met Pröpper en Vejinovic hebben ze heel veel kwaliteit in huis", besluit de voormalig speler van onder meer Vitesse en FC Twente.
 

Goal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: