11 maart 2011 In de media

Schutte Informatisering nieuwe partner Vitesse

Vitesse is er in geslaagd Schutte Informalisering uit Lemelerveld aan zich te binden als zogenaamde partnersponsor. Schutte Informatisering biedt vooruitstrevende en praktische oplossingen om de primaire processen van klanten te ondersteunen.

Zij opereert uit als ICT-partner en kan, vanuit verschillende specialismen, haar klanten adviseren, oplossingen implementeren en deze (volledig) beheren. Integratie is hierbij het sleutelwoord. Het partnerschap bestaat op dit moment uit het onderhoud en beheer van alle ICT-gerelateerde zaken op de locaties GelreDome en Papendal, netwerk, telecom en bedrijfssoftware, alsmede het totaaladvies op ICT-gebied. Het partnercontract is afgesloten voor drieënhalf jaar.

Algemeen directeur Paul van der Kraan van Vitesse is verheugd over de toetreding van Schutte Informatisering tot de commerciële partners van Vitesse.

Paul van der Kraan: “Onze nieuwe partner bestaat sinds 1992, Vitesse sinds 1892. En waar leeftijd een voetbalclub een bepaalde status geeft, geldt voor een ICT specialist dat juist een blik op de toekomst gewenst is. Vitesse kijkt ook vooruit, is ambitieus en heeft te maken met een toenemende, en specifieke, informatiebehoefte van haar achterban. Een voetbalbedrijf is een communicatiebedrijf bij uistek en om te kunnen voldoen aan de wensen van onze supporters en sponsors is een herstructurering- en uitbreiding van ons netwerk noodzakelijk. Schutte weet als geen ander wat Vitesse nodig heeft en hoe ICT middelen slimmer kunnen worden ingezet ten behoeve van de communicatie en bedrijfsprocessen.”

Over het partnercontract met Vitesse zegt Gerard Tijink, algemeen directeur van Schutte informatisering het volgende: “Partner worden van Vitesse betekent enerzijds de ondersteuning van Vitesse op haar weg naar de top. Schutte weet dat je daarbij, naast teamprestaties, de steun van anderen nodig hebt. Anderzijds willen wij ons marktgebied uitbreiden van Noord-Oost Nederland naar Midden-Nederland. Voetbal is nog altijd sport nummer één en via Vitesse verwachten wij onze naamsbekendheid te vergroten. Wat in januari begon als een herstructurering van het bestaande netwerk, is inmiddels een volwaardige samenwerking geworden. Het fundament staat en nu kijken we meer naar de breedte. Ons doel is om Vitesse in alle opzichten te ontzorgen, zodat de club zich meer kan richten op hun core-business: voetbal.”

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: