3 oktober 2015 In de media

Seizoenkaart nu extra in prijs verlaagd!

Wil je dit seizoen geen wedstrijd van Vitesse missen? Bestel dan nu de in prijs verlaagde seizoenkaart! Deze is verkrijgbaar vanaf € 155,-.
Bovendien ontvang je bij aanschaf van een seizoenkaart een cadeaubon t.w.v. € 10,- (Jeugdkaarten € 5,-) voor MijnVitesse. Ben jij er de rest van het seizoen bij?

Vitesse neemt het voor de winterstop in GelreDome nog op tegen Ajax, AZ, NEC, PSV en FC Twente. Met een seizoenkaart mis je geen enkel thuisduel meer van de ploeg uit Arnhem. Bestel nu jouw seizoenkaart via www.vitesseseizoenkaart.nl of kom langs in MijnVitesse GelreDome en bekijk alle toppers live in het stadion!

Let op! De in prijs verlaagde seizoenkaart is geldig vanaf Vitesse vs Ajax. De wedstrijd vs FC Groningen zit hier niet bij in.

SPECIAAL VOOR SEIZOENKAARTHOUDERS

Breng een nieuwe seizoenkaarthouder aan en ontvang € 10,-! 
Heb je een seizoenkaart van Vitesse? Verdien dan tien euro! Wanneer je een nieuwe seizoenkaarthouder aanbrengt, krijg je van Vitesse € 10,- (Jeugdkaarten € 5,-) op jouw bankrekening gestort! En daar bovenop krijgt de nieuwe seizoenkaarthouder een cadeaubon. Dubbelop voordeel.

Voorwaarden
• je kunt zoveel seizoenkaarthouders aanbrengen als je wil
• bestaande seizoenkaarthouders ontvangen voor iedere nieuwe seizoenkaarthouder die zij aanbrengen een bedrag van € 10,-.(Jeugdkaarten € 5,-) op het opgegeven bankrekeningnummer
• de huidige seizoenkaarthouder ontvangt in de eerste week van november € 10,- (Jeugdkaarten € 5,-) op het opgegeven bankrekeningnummer
• het aanbrengen van parkeerkaarten en begeleiderskaarten Rollerside valt buiten deze actie
• een aangebrachte ouder-kind seizoenkaart wordt gezien als één seizoenkaart.
• wanneer je een nieuwe seizoenkaarthouder aanbrengt, dient de nieuwe seizoenkaarthouder jouw gegevens in te vullen om aanspraak te maken op € 10,- (Jeugdkaarten € 5,-), achteraf is dit niet mogelijk

Deze actie is geldig tot en met zaterdag 24 oktober. Seizoenkaarten kunnen worden besteld via www.vitesseseizoenkaart.nl of in MijnVitesse GelreDome.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: