13 juli 2016 In de media

Seizoenkaarten vallen op de mat

Deze week is een groot deel van de seizoenkaarten verzonden naar seizoenkaarthouders.
Heb jij een seizoenkaart besteld? Hou dan de brievenbus goed in de gaten!

Heb jij nog geen seizoenkaart voor 2016|2017? Vraag er dan snel één aan. Dit kan bij MijnVitesse (GelreDome) of gemakkelijk via www.vitesseseizoenkaart.nl . Nieuw dit jaar is dat je zelf online je plek uit kunt zoeken.

Naast de seizoenkaart ontvangen seizoenkaarthouders ook de GelreDome Wallet bij hun seizoenkaart. Dit is een betaalkaart waarmee je snel en eenvoudig afrekent bij de horecaoutlets in GelreDome. Vanaf 1 juli 2016 heeft GelreDome het muntensysteem vervangen door de GelreDome Wallet. Voor alle bezoekers van GelreDome is de GelreDome Wallet gratis verkrijgbaar in het stadion. Bij een enkele verzending ontbreekt de GelreDome Wallet ongelukkigerwijs. Deze supporters kunnen een Wallet ophalen in MijnVitesse of bij een eerstvolgende bezoek aan GelreDome.

Je kunt de kaart gebruiken en opwaarderen in het stadion zonder deze te registreren. Als je de kaart wel registreert kan deze worden opgeladen via de website www.gelredome.nl . Daar vind je ook alle antwoorden op de meest gestelde vragen over de betaalkaart. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met GelreDome.  

Eventuele overgebleven munten van vorig seizoen kun je nog tot en met 1 oktober 2016 inwisselen tegen contact geld bij de bemande verkooppunten op de promenade of na afloop van de wedstrijd bij de kassa aan de westzijde van het gebouw.

Lees ook: Wallet: nieuw contactloos betaalysteem in GelreDome
Lees ook: De GelreDome Wallet website
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: