23 juni 2016 In de media

Seizoenkaarten verkoop op niveau vorig seizoen

Vitesse nadert de 7.000 verkochte seizoenkaarten. Dat is in lijn met de aantallen van afgelopen seizoen rond dezelfde periode.
Vak 128 op de Edward Sturing-Tribune (Noord) is zelfs al uitverkocht voor seizoenkaarten. Voor de omliggende vakken, vakken 127 en 129, zijn nog slechts enkele seizoenkaarten verkrijgbaar.

Algemeen directeur Joost de Wit over de stand van zaken: "Met de eerste training aanstaande zondag voor de boeg, de presentatie van de nieuwe hoofdtrainer Henk Fraser en assistent-trainer Edward Sturing, het onthullen van het nieuwe thuistenue en de mooie oefenwedstrijden met een gemotiveerd team zijn we ons goed aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daarnaast zullen de aanpassingen in GelreDome bij gaan dragen aan verbetering van de sfeerbeleving in het stadion. Ik ben dan ook blij te kunnen vaststellen dat de verkoop van de seizoenkaarten in lijn is met de verkoop het afgelopen jaar en onze supporters, net als wij, zin hebben in het nieuwe seizoen.”

Aanstaande zondag bij de eerste training kan jij jouw seizoenkaart voor het nieuwe seizoen bestellen. Uiteraard kan aanvragen ook gemakkelijk en snel via www.vitesseseizoenkaart.nl . Nieuw dit jaar is dat je zelf online je plek uit kunt zoeken.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: