16 juli 2021 In de media

Seizoenkaarthouders Vitesse gratis naar eerste thuisduel in Europa

Om alle seizoenkaarthouders voor het seizoen 2021|2022 te belonen voor hun onverminderde steun en loyaliteit, biedt Vitesse deze supporters gratis toegang tot de eerste thuiswedstrijd in de UEFA Europa Conference League. Dit Europese duel zal plaatsvinden op donderdag 5 augustus of donderdag 12 augustus. Komende maandag worden de tegenstander en de speelvolgorde bekend.

Op basis van de actuele bericht- en regelgeving gaat Vitesse ervan uit dat GelreDome bij het eerste Europese optreden voor twee derde gevuld kan worden met publiek. De anderhalve meter afstand hoeft niet aangehouden te worden, maar het tonen van een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app is wel een vereiste om het stadion te betreden. Tezamen met het e-ticket dat verstrekt zal worden.

Vitesse heeft op dit moment ongeveer 6.400 seizoenkaarten verkocht, waarmee we aardig op weg zijn in de campagne #GeenBrugTeVer. We willen daarom met dit cadeau onze waardering tonen voor de trouwe supporters die ook in de coronaperiode achter de club blijven staan. Samen maken we waar dat geen brug ons te ver is!

Seizoenkaart bestellen?

Heb je nog geen seizoenkaart aangeschaft, maar kijk je ook uit naar het grote weerzien in GelreDome? Bestel er dan snel één via geelswert.nl!

Mochten de restricties wijzigen, met gevolgen voor de aanwezigheid van supporters, dan zal er geen sprake zijn van restitutie. Deze geste is namelijk geen standaardonderdeel van de seizoenkaart.

Bron: / Foto's:

Hoofdsponsor: