8 oktober 2010 In de media

Seizoenkaarthouders gratis naar Vitesse – Rijnsb. Boys

Seizoenkaarthouders van Vitesse krijgen gratis toegang tot stadion GelreDome wanneer Vitesse het in de vierde ronde van de KNVB-beker opneemt tegen Rijnsburgse Boys.
Drie tribunes open bij bekerduel
Het duel wordt gespeeld op woensdag 10 november (aanvang 20.00 uur). Supporters die nog geen seizoenkaart hebben aangeschaft, maar dit nog voor deze wedstrijd doen, profiteren eveneens van dit voordeel.

Vitesse opent bij deze wedstrijd de Noord-, West- en Zuid-tribune. De Oost-tribune blijft gesloten. Seizoenkaarthouders van deze tribune mogen een plaatsje uitzoeken op één van de overige tribunes. Op alle tribunes geldt vrij zitten. Seizoenkaarthouders van de Noord-, West- en Zuid-tribune nemen gewoon plaats op hun eigen tribune. Vanwege het beperkt aantal rollerplaatsen aan de westkant van GelreDome, kunnen seizoenkaarthouders van de Rollerside, zoals gebruikelijk plaatsnemen op de uitbreiding van de Oost-tribune. Dit wel zoveel mogelijk aan de Zuid/Oostkant (vak 117).

Losse kaartverkoop
Het stadion kent bij deze wedstrijd eenmalig een aangepaste capaciteit van iets meer dan 14.000 plaatsen. Dat betekent dat er ruim 5.500 kaarten beschikbaar zijn voor de vrije verkoop. Hiervoor geldt het aangepaste bedrag van € 7,50. In de losse verkoop kosten parkeerkaarten € 9,- per stuk. De kaartverkoop start op maandag 18 oktober.

Gratis pendelbusvervoer
Parkeerkaarthouders kunnen gratis parkeren op de gebruikelijke parkeerplaatsen. Supporters die met het openbaar vervoer komen, kunnen bij dit bekerduel ook gebruik maken van het gratis pendelbusvervoer. Dit op vertoon van hun seizoenkaart of een geldig wedstrijdkaartje. Voor meer informatie, klik HIER (parkeren en vervoer)

Vitesse plaatste zich op dinsdag 22 september voor de vierde ronde middels een 6-0 overwinning op Flevo Boys in Emmeloord. Rijnsburgse Boys was in de derde ronde na verlenging met 4-2 te sterk voor SV Deurne.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: