25 augustus 2011 In de media

Seizoenkaarthouders gratis naar Vitesse v NAC Breda

Als beloning voor de trouwe support krijgen seizoenkaarthouders van Vitesse gratis toegang tot stadion GelreDome wanneer Vitesse het in de tweede ronde van de KNVB-beker opneemt tegen NAC Breda.

Betalende leden van MijnVitesse+ profiteren ook van dit voordeel. Seizoenkaarthouders zijn vanaf dit seizoen automatisch en kosteloos lid van MijnVitesse+.

Het duel wordt gespeeld op dinsdag 20 september (aanvang 20.45 uur). Supporters die nog geen seizoenkaart hebben aangeschaft, maar dit nog vóór de competitiewedstrijd Vitesse v Roda JC doen, profiteren eveneens van dit voordeel.

Neem vóór Vitesse v Roda JC een seizoenkaart en profiteer mee!
Nog geen seizoenkaart? Bestel deze dan nog voor de volgende thuiswedstrijd van Vitesse tegen Roda JC (zaterdag 17 september, aanvang 19.45 uur) via www.vitesseseizoenkaart.nl. Online bestellingen die vóór vrijdag 16 september 12.00 uur bij Vitesse binnen zijn, kunnen op tijd worden verwerkt. In de Vitesse Fanzone bij GelreDome kunnen nieuwe seizoenkaarten tot vrijdag 16 september 17.00 uur worden gekocht. Ook deze supporters kunnen drie dagen later gratis naar de bekerwedstrijd tegen NAC Breda.

Betalende leden MijnVitesse+ ook gratis toegang
De betalende leden van MijnVitesse+, de interactieve omgeving voor voetballiefhebbers op Vitesse.nl, krijgen ook gratis toegang tot het bekerduel. Waar voor seizoenkaarthouders de seizoenkaart geldt als toegangsbewijs ontvangen betalende leden van MijnVitesse+ een losse toegangskaart. Seizoenkaarthouders zijn vanaf dit seizoen automatisch en kosteloos lid van MijnVitesse+.

Losse kaartverkoop
Voor Vitesse-NAC Breda geldt er vrije verkoop. Er is dus geen seizoen- of fankaart nodig om losse kaarten te kopen voor dit bekerduel. De kaartverkoop in de Vitesse Fanzone en online via Vitesse.nl/online start op donderdag 1 september. Vanaf zaterdag 3 september zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij de verkooppunten van TicketBox/Primera. Losse kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17 euro. Op dinsdag 20 september start de dagverkoop om 18.45 uur bij de stadionkassa’s.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: