13 april 2016 In de media

Seizoenkaartverlenging gestart

Het seizoen 2015|2016 loopt ten einde. Een seizoen waarin we nog steeds strijden voor Europees voetbal. Vandaag start de seizoenkaartcampagne voor seizoen 2016|2017.
Alle seizoenkaarthouders ontvangen daarom vandaag een persoonlijke brief met de informatie over de seizoenkaart 2016|2017.
 
De ultieme voetbalbeleving in GelreDome! Vanaf komend seizoen ondergaat GelreDome voor de wedstrijden van Vitesse een behoorlijke metamorfose. Een intiemer en kleiner GelreDome met een intensere voetbalbeleving. Met de verkleining van het stadion gaat de capaciteit van 25.500 naar 21.248 plaatsen. Hierdoor is een aantal plaatsen komend seizoen niet meer beschikbaar.
 
Na drie seizoenen gelijke seizoenkaartprijzen is het prijsbeleid voor komend seizoen aangepast. Zo is er meer prijsspreiding in GelreDome en is er voor iedereen een passend aanbod. Op de Noord- en Theo Bos-tribune (Zuid) zijn er weinig prijsveranderingen. Op de Oost- en West-tribune is een aantal plaatsen duurder, maar een groter aantal plaatsen wordt juist aanzienlijk goedkoper. Ook de prijzen voor de losse kaarten zijn aangepast, waardoor het nog voordeliger is om een seizoenkaart te hebben. Voor families zijn er vanaf komend seizoen nog goedkopere mogelijkheden om de wedstrijden van Vitesse samen te bezoeken.
 
Ook in en rondom het stadion zijn de wijzigingen zichtbaar. Zo komt er meer geel-zwart in GelreDome en verplaatsen de dug-outs de West-tribune in. Direct naast en boven de dug-outs, waar nu de perstribune staat, komen nieuwe stoelen beschikbaar. Veranderingen die ervoor zorgen dat we komend seizoen samen met meer geel-zwarte trots genieten in GelreDome!
 
Supporters kiezen naam Oost-tribune
Op voordracht van Supportersvereniging Vitesse zullen, naast de Theo Bos-tribune (Zuid), komend seizoen de overige drie tribunes in GelreDome ook een naam gaan dragen. Voor de Oost-tribune kunnen seizoenkaarthouders kiezen uit de spelers Charly Bosveld, John van den Brom, Dejan Curovic, Hofs (Ben en Nicky) en Nikos Machlas. Leden van Business Club Vitesse-GelreDome kunnen kiezen uit de namen Dik Herberts, Willem Hesselink en Toon Huiberts voor businessclub-ruimte ‘De Galaxy’ in GelreDome. De verkiezing start volgende week. 
 
In een brief aan seizoenkaarthouders is gemeld dat ook gekozen kon worden voor de Noord-tribune. In het voorbereidende proces gaven meerdere belanghebbenden aan dat de naam Edward Sturing op voorhand wordt verbonden aan de Noord-tribune. Samen met de Theo Bos-tribune (Zuid) hebben zo twee echte clubmensen de erkenning die hen toekomt. Op basis van historische betekenis wordt de West-tribune omgedoopt tot Just Göbel-tribune (West).
 
Alle personen hebben een roemrijk verleden bij Vitesse en zijn terug te vinden in het elftal van de eeuw. Wellicht is opvallend dat Theo Janssen in het rijtje ontbreekt. Hij is gevraagd, maar geeft aan nog vele jaren voor Vitesse te willen werken en het nog te vroeg te vinden voor een eventuele vernoeming.
 
Verlengen en verplaatsen
Alle huidige seizoenkaarthouders kunnen vanaf vandaag hun stoel online verlengen via www.vitesseseizoenkaart.nl . Verlengen kan tot uiterlijk vrijdag 27 mei. Daarna vervalt het exclusieve recht op de huidige stoel.
 
De seizoenkaarthouders waarvan hun stoel volgend jaar niet meer beschikbaar is, krijgen als eerste de gelegenheid om een nieuwe stoel uit te zoeken in GelreDome in de week van dinsdag 19 tot en met zaterdag 23 april. Seizoenkaarthouders die uit eigen beweging graag willen verplaatsen kunnen daarom vanaf maandag 25 april online een nieuwe stoel uitkiezen via www.vitesseseizoenkaart.nl.
 
Nieuwe seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 9 mei een seizoenkaart aanvragen voor seizoen 2016|2017.
 
Contact
Kijk voor meer informatie en verlengen op www.vitesseseizoenkaart.nl . Voor vragen kun je contact opnemen met Vitesse Fanservice (026 880 7337) of kom naar Mijn Vitesse (GelreDome). Wij helpen jou graag!
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: