3 mei 2017 In de media

Seizoenskaart verlengen? Dat kan al

Vitesse beweegt! Al 125 jaar. Het seizoen 2016|2017 is voor Vitesse een historisch seizoen met vele memorabele momenten.
We eindigen dit seizoen met de viering van 125-jaar Vitesse, maar het absoluut hoogtepunt is nu al het winnen van de KNVB Beker! De eerste prijs in de clubhistorie betekent ook instroming in de groepsfase van de Europa League.

Als seizoenkaarthouder heb jij ervoor gezorgd dat Vitesse dit seizoen zichtbaarder is in Arnhem dan ooit tevoren. Arnhem kleurt geel-zwart. We zijn trots op onze club. Voor komend seizoen hebben we jouw stoel alvast tot en met woensdag 31 mei gereserveerd.

Samen met jou willen we er weer een fantastisch voetbalseizoen van maken! Het verlengen van een seizoenkaart kan gemakkelijk en snel. Zorg ervoor dat jij uiterlijk 31 mei 2017 verlengt om zeker te zijn van jouw stoel! Om een seizoenkaart te verlengen klik je op onderstaande knop ‘Verlengen’.
Wil jij aankomend seizoen vanaf een andere plek in GelreDome de thuiswedstrijden van Vitesse beleven? Dat kan! Klik dan op de knop ‘Verplaatsen’.
 

Verlengen Verplaatsen

Nieuwe seizoenkaarthouder

Wil jij er vanaf het seizoen 2017|2018 ook iedere thuiswedstrijd bij zijn? Bestel dan nu jouw seizoenkaart. Klik op onderstaande button en kies gemakkelijk zelf jouw stoel in GelreDome.

Vanaf 5 mei kunnen nieuwe seizoenkaarthouders een seizoenkaart bestellen.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: