2 mei 2019 In de media

Selectie en staf Vitesse na afloop van duel met de Graafschap naar het supportershome

Zondag 12 mei speelt Vitesse de laatste thuis-wedstrijd van dit seizoen tegen de Graafschap. Na afloop zullen de spelers en staf aanwezig zijn in het supportershome.
De Vitesse-selectie bezoekt dan het Supportershome Monnikenhuize. Dat is inmiddels een jarenlange traditie en mooi Vitesse-gebruik na afloop van de laatste thuiswedstrijd voor- en na de winterstop.

In aanwezigheid van leden van de selectie en technische staf zal de Vitesse-speler van het Jaar (2018-2019),  georganiseerd door de Supportersvereniging Vitesse, bekend worden gemaakt, en nemen we afscheid van de vertrekkende spelers (aflopend contracten en -huurovereenkomsten)
 
We hopen op een mooie opkomst om dit Eredivisie-seizoen gezamenlijk, feestelijk en sportief af te sluiten. Alle Vitesse-supporters zijn welkom!

Fotomoment met Hertog
Altijd al een keer op de foto gewild met Hertog? Direct na de wedstrijd vs De Graafschap staat Gerard (van De Valk Roofvogels) samen met Hertog bij de hoofdingang van het supportershome. Hier heb je dan de mogelijkheid om samen met Hertog op de foto te gaan, hij zal hier ongeveer een half uur zijn. Daarna vangen we binnen aan met het ontvangen van de selectie en staf en maken we de speler van het jaar bekend.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: