9 mei 2017 In de media

Selectie en staf Vitesse zondag naar het supportershome

Zondag speelt Vitesse de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Roda JC. Vitesse viert zondag haar 125 jaar bestaan voorafgaand aan deze wedstrijd. Na afloop verplaatst het feest zich naar Supportershome Monnikenhuize.
De Vitesse-selectie bezoekt dan het Supportershome Monnikenhuize. Dat is inmiddels een jarenlange traditie en mooi Vitesse-gebruik na afloop van de laatste thuiswedstrijd voor- en na de winterstop.

In aanwezigheid van leden van de selectie en technische staf zal de Vitesse-speler van het Jaar (2016-2017),  georganiseerd door de Supportersvereniging Vitesse, bekend worden gemaakt, en nemen we afscheid van de vertrekkende spelers en trainers (aflopend contracten en -huurovereenkomsten)
 
We hopen op een mooie opkomst om dit historische Eredivisie-seizoen gezamenlijk, feestelijk en sportief af te sluiten. Alle Vitesse-supporters zijn welkom!

Met de schitterende wedstrijd voor de Johan Cruijf-schaal en minimaal zes Europese-duels in gedachten, kijken wij daarna uit naar een schitterend jubileumseizoen 2017 – 2018.
 


De wisseltrofee 'Vitesse-speler van het seizoen'
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: