3 april 2015 In de media

Selectie Vitesse draagt bij aan sfeeractie

De selectie van Vitesse heeft onlangs, om bij te dragen aan de sfeer in GelreDome, een bedrag geschonken aan de supportersgroepering Supportersvereniging Vitesse en VIVO.
Zij trekken samen op om het bedrag te benutten voor een volgende sfeeractie of aan een permanente implementatie van een sfeer verhogende activiteit.

Al een aantal jaar manifesteren Vitesse-supporters zich met grootse sfeeracties, waarbij onder meer grote doeken, georganiseerd (Bengaals) vuurwerk, spandoeken en banners worden gebruikt. Dankzij het enthousiasme en passie van de supporters wordt GelreDome meer en meer een sfeervollere en onneembare vesting.

Captain Kashia ondervond tijdens Vitesse vs Ajax, toen de aanvoerder geschorst was, hoe het is om een wedstrijd vanaf de tribune te beleven. “Kijken vanaf die plek is zo anders. Ik had heel veel plezier. Ik stond ook te springen en te schreeuwen. Ik heb daar spannende momenten beleefd. Het is weer een nieuwe ervaring in mijn leven, waar ik goede herinneringen aan bewaar. Zo heb ik in vijf jaar al veel mooie momenten met de supporters gehad.”

Na die ervaring en om samen sterk te staan in de laatste fase van de competitie, heeft de aanvoerder na overleg met de gehele technische staf en spelersgroep laten weten een bedrag beschikbaar te stellen voor sfeer verhogende activiteit. “Samen met onze supporters willen wij het seizoen goed afsluiten. Er staan belangrijke wedstrijden op het programma en samen met de support van onze achterban stropen we onze mouwen op en gaan we voor goede resultaten.”

Supportersvereniging Vitesse en VIVO gaan, samen met de supporterscoördinatoren van Vitesse Betrokken, in overleg wanneer en in welke vorm het bedrag wordt besteed.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: